Výhodný balíček všech školení I love endo pro 2018/2019

Chcete se endodoncii skutečně naučit a ne jen řešit dílčí problémy a neúspěchy? Využijte ucelený systém, který Vám předá  jednička v oboru MUDr. Jiří Škrdlant. Objednejte si balíček všech školení a získejte spoustu výhod.

Balíček zahrnuje všech 10 školení. Jednu třídenní stáž získáte zdarma. Standardní cena poskytnutých služeb je 106.500 Kč, Vy ale platíte pouze 84.000 Kč (ve třech platbách po 28.000 Kč rozložených do celého roku). V průběhu čerpání balíčku můžete s MUDr. Jiřím Škrdlantem cokoliv konzultovat.

Proč si vybrat školení I love endo

Školení programu I love endo obsahují část nezbytně teoretickou (obvykle dopolední) a praktickou (odpolední). Podklady k teoretické části obdržíte v tištěné formě, do které můžete psát své poznámky. Veškeré materiálové, přístrojové a technické vybavení Vám bude k dispozici. Pokud si chcete vyzkoušet, porovnat, zvládnout lépe techniku práce pomocí Vašeho přístroje, vezměte jej s sebou.

Každému účastníkovi školení věnujeme maximální pozornost. Z toho důvodu je kapacita kurzů limitována deseti účastníky. Záleží nám na Vás, proto se na školení vždy připravujeme cíleně. Podle Vašich specifických potřeb přizpůsobíme přednášku a najdeme pro Vás vhodné příklady. Vy pak místo mnohokrát opakovaných pouček a frází najdete konkrétní odpovědi.

Školení probíhají v budově soukromé zubní kliniky Studio 32 s.r.o. v Praze 10. V dispozici Vám budou klimatizované školící prostory a tři ordinace vybavené moderní technikou včetně operačních mikroskopů. Občerstvení a nápoje pro Vás během školení jsou samozřejmostí. Pro účastníky, kteří cestují ze vzdálenějších míst, můžeme po dohodě zdarma zajistit i ubytování (apartmán v objektu).

Lektorem kurzů je MUDr. Jiří Škrdlant, specialista v endodoncii. Zubním lékařům a studentům zubního lékařství nabízíme pouze nestranné a praxí ověřené informace z oblasti moderní endodoncie. Informace vychází z našich zkušeností a dlouholeté praxe nejen při ošetření samotném, ale také při vedení frekventantů v rámci kurzů a stáží v oblasti endodoncie.

Co je obsahem balíčku

Praktické kurzy a stáže endodoncie programu I love endo tvoří komplexní systém. Vzdělávací akce jsou řazeny od základních po vysoce specializované. Každé školení navazuje na předchozí tématiku.

Školení

Školení programu I love endo obsahují část nezbytně teoretickou (obvykle dopolední) a praktickou (odpolední). Každému účastníkovi školení věnujeme maximální pozornost. Z toho důvodu je kapacita kurzů limitována deseti účastníky.

Anatomie a morfologie zubů ve vztahu k endodontickému ošetření, fyziologie a patologie pulpo-dentinového orgánu a pulpo-parodontálního komplexu

Diagnostika, indikace, terapeutická rozvaha, preendodontické ošetření, řešení akutních stavů v endodoncii

Přístupová kavita, explorace, glyde path a základní preparace kořenových kanálků, určení pracovní délky

Efektivní preparace kořenových kanálků, výplachové protokoly

Ultrazvuková preparace, aktivovaná irigace a dekontaminace, finalizace preparace kořenových kanálků

Obturace endodontického systému

Postendodontické ošetření – miniinvazivní přístup s využitím adhezivních systémů

Postendodontické protetické ošetření – konvenční a adhezivní protokoly

Použití operačního dentálního mikroskopu v každodenní stomatologické praxi – ergonomie

Efektivní použití operačního dentálního mikroskopu nejen pro endodoncii

Stáž

Třídenní stáž je vedena formou asistence při běžném provozu specializované endodontické praxe u asistenčního okuláru operačního mikroskopu. Objednány jsou pouze re/endodontické výkony, veškeré postupy jsou detailně komentovány. Stážista má pak ve volných chvílích nebo po skončení programu možnost si vše vyzkoušet na modelu (zubech) a samozřejmě cokoliv konzultovat. Při stáži je počítáno s účastí dvou lékařů najednou.

Základní stáž v mikrochirurgické endodoncii

Termíny

Absolvovat všechny školení trvá jeden (školní) rok. Školení jsou obvykle jednou měsíčně vyjma letních prázdnin, vždy se jedná o pátek. První školení čerpané z balíčku je v září 2018, poslední pak v červnu 2019. Termíny všech kurzů jsou nyní vypsané na našich webových stránkách a obdržíte je ještě souhrnně e-mailem.

Vždy cca 14 dní před termínem akce obdržíte e-mailem připomenutí s termínem akce a informace o podkladech, které si je nutné na školení vzít s sebou.

Stáž proběhne po absolvování všech školení. Na jejím termínu se domluvíme v průběhu posledních školení.

Jak probíhá platba

Celková hodnota poskytnutých služeb je  106.500 Kč. Vy ale platíte pouze 84.000 Kč, což představuje úsporu 22.500 Kč. Platba probíhá ve třech platbách po 28.000 Kč rozložených do celého období, kdy školení navštěvujete.

Objednávka výhodného balíčku

  • Fakturační údaje

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.